Over ons

Een uniek cadeau

Een zeer uniek en origineel cadeau om weg te geven maar ook zeer leuk om te krijgen. Wij hebben zelf mogen ervaren hoe het is om een persoonlijke prent te krijgen.

Alle onze prenten worden persoonlijk en handmatig gemaakt doormiddel van vector designs. Wij bieden verschillende soorten prenten aan en leveren het op het gewenste materiaal. De materialen die wij aanbieden zijn Digitaal (JPG), op Canvas of liever een poster formaat voor een fotolijst.

Even voorstellen

Michiel


Om mijn creativiteit kwijt te kunnen ben ik gestart met Sportprent.nl, Voetbalprent.nl, Mijnfotoprent.nl, Wielerprent.nl, Tennisprent, Golfprent.nl etc.
Veel profvoetballers hebben hun eigen prent. Veel creatievelingen die de tijd nemen om een Voetbalicoon te tekenen. Maar wat is er leuker dan een eigen prent van jouw sport / fotomoment. Een eigen prent is een schitterend en tevens zeer uniek cadeau voor jouw teamgenoot, vriend, vriendin, familie of huisdier.


Voor iedere foto kunnen wij een eigen prent maken. Denk hierbij aan. Voetbalprent, Golfprent, Wielerprent alle sportfoto's zijn mogelijk om prenten van te maken.


Shop now